Το πρώτο lip kit της Pat McGrath θα σου πάρει το μυαλό!

Τον τελευταίο έναν περίπου χρόνου, δηλαδή από τότε που η Kylie Jenner αποφάσισε να λανσάρει το πρώτο της κραγιόν, ακούμε την λέξη Lip Kit πιο συχνά από το καλημέρα. Αλλά αυτή την φορά δεν θα σου μιλήσω για την Kylie Jenner, αλλά για τον θρύλο του μακιγιάζ, Pat McGrath.

Πριν λίγο καιρό η Pat McGrath ανέβασε δύο photo από τα backstage του Versace Couture show και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται να λανσάρει ένα ακόμη προϊόν που δεν ξέραμε τι είναι (δες το σχετικό νέο εδώ). Και ο καιρός πέρασε και το νέο αποκαλύφθηκε. Πρόκειται, λοιπόν, για τρία ολοκαίνουρια Lip Kits, τα Lust 004 τα οποία έρχονται σε τρεις διαφορετικές χρωματικές εκδοχές: Version Flesh, Version Vermillion Venom και Version Bloodwine.

Το κάθε Lip Kit περιλαμβάνει δύο ματ κραγιόν, ένα βινύλ gloss, ένα pigment με μεταλλικό χρυσό και μικρά glitter για να μπορείς να κάνεις όσους συνδυασμούς θέλεις (και βγαίνουν κάμποσοι συνδυασμοί).


Το σετ θα είναι διαθέσιμο στο site της Pat McGrath στις 30 Αυγούστου και αν θες πραγματικά να το κάνεις δικό σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα (με εκατό !!!!!!!!!!!!!!), γιατί πρόκειται να γίνει sold out μέχρι να πεις μόνο Lip (ή/και kit). Που σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνεις και να τσεκάρεις συνεχώς εδώ.

Και εν τω μεταξύ, μπορείς να τσεκάρεις παρακάτω πόσο τέλειο γράφει στα χείλη της Bella Hadid!

Read More

And More