Trend alert! Τρεις διάσημες κούρεψαν μόλις τα μαλλιά τους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!

Το έχουμε πει πολλές φορές: τα δύο είναι σύμπτωση τα τρία είναι τάση. Και έχουμε δει αρκετές φορές διάφορες διάσημες να υιοθετούν την ίδια τάση. Αλλά αυτό που διαφέρει αυτή τη φορά είναι ότι α) δεν μιλάμε για… διάφορες διάσημες αλλά για διάσημες πρώτης γραμμής και β) το είδαμε να γίνεται σε λιγότερο από τέσσερις μέρες. Άρα, ίσως να μην μιλάμε για μια ακόμη τάση αλλά για ένα ισχυρό trend alert που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου ειδικά αν σκεφτόσουν/σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου. Λοιπόν, αυτή είναι η αλλαγή που θα κάνεις!

Αυτό είναι το νέο μήκος στο καρέ

Μέσα, λοιπόν, σε τρεις μέρες είδαμε την Jessica Alba, την Jennifer Lopez και την Δέσποινα Βανδή να θυσιάζουν το μακρύ μήκος των μαλλιών τους για χάρη ενός καρέ στο ύψος των ώμων που δίνει στιλ στην στιγμή χωρίς να καταβάλεις την οποιαδήποτε προσπάθεια γι’ αυτό! Προτού, όμως, σηκώσεις το τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού, ιδού μερικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί το καρέ σου: να είναι στο ύψος των ώμων και όχι το κοντό καρέ που βλέπαμε παντού γύρω μας τους προηγούμενους μήνες και να είναι edgy, δηλαδή με έντονο τελείωμα.

Παρακάτω, σου έχουμε συγκεντρώσει και τις τρεις… bob μούσες για να αντλήσεις έμπνευση!

Jessica Alba 

Ο προσωπικός hair stylist της Jessica Alba, Jesus Guerrero, έγραψε στο instagram του πως πρόκειται για μια μικρή αλλαγή. Στην πραγματικότητα, η αλλαγή είναι huge αφού τα μακριά μαλλιά της Jessica Alba τα οποία χτένιζε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ήταν το signature της. Για να μας συστήσει στο νέο της κούρεμα, η ίδια και ο κομμωτής της επέλεξαν ένα χτένισμα με χωρίστρα στη μέση και στρογγυλεμένα τελειώματα.

Jennifer Lopez

Την Τετάρτη η Jennifer Lopez ανέβασε μια φωτογραφία με το glam squad της, δηλαδή τον Scott Barnes και τον Chris Appleton, για να ευχαριστήσει τους δύο ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουν για την εικόνα της. Σε αυτή την φωτογραφία η ίδια είχε και ένα ολοκαίνουργιο ασύμμετρο καρέ το οποίο ο προσωπικός της hair stylist επέλεξε να χτενίσει σε κυματισμό και με βαθιά φράντζα. Επίσης, εντοπίσαμε και κάποια νέα highlights που έκαναν το τελικό look να δείχνει super fresh!

Δέσποινα Βανδή

Λίγες ώρες πριν η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο X-Fractor, στο show το οποίο παρουσιάζει, με ένα edgy μακρύ καρέ που άγγιζε τα κόκαλα του λαιμού. Το credit για την αλλαγή πηγαίνει στον Βασίλη Μπουλούμπαση κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε όλα τα χτενίσματα τα οποία θα μας προτείνουν από κοινού στα επόμενα X-Factor!

Ακόμη το σκέφτεσαι; Όλα δείχνουν πως το μακρύ, edgy καρέ είναι το νέο  big thing! Θα το τολμήσεις;

Read More

And More