Bleached out hair! Τόλμησέ το!

Όταν πρωτοείδαμε το κατακόκκινο κεφάλι της Rihanna είπαμε πως είναι πολύ τολμηρό! Έπειτα το συνηθίσαμε και μάλιστα κάποιες από εμάς σκέφτηκαν να το υιοθετήσουν κιόλας. Λες το ίδιο να συμβεί και με τα bleached out hair; Για να μην μιλάω με γρίφους σου λέω ότι: τα bleached out hair είναι τα μαλλιά εκείνα που στις άκρες τους έχουν ντεκαπάζ και από πάνω έχει περαστεί ένα έντονο χρώμα: φούξια, πορτοκαλί, ροζ, μπλε, γαλάζιο ή όποια απόχρωση εσύ επιλέξεις! Κι ενώ στην αρχή το συγκεκριμένο trend έκανε δειλά- δειλά την εμφάνισή του στις trend setters του Λονδίνου, από ότι φαίνεται θα αρχίσει να ξεχύνεται στους δρόμους…

Bleached out hair: από τα catwalks στις stars!
Στο fashion show του οίκου Gurung τα μοντέλα εμφανίστηκαν στο catwalk υιοθετώντας αυτό το trend στα μαλλιά σε πολλά και διαφορετικά χρώματα…


Το είδαμε σε πράσινο…

Αλλά και σε κόκκινο. Και αν αυτό σου μοιάζει πολύ τολμηρό δες την bleached out εκδοχή των μαλλιών στα χρώματα του ουράνιου τόξου παρακάτω…

Βεβαίως υπάρχουν και οι πιο ήσυχες επιλογές όπως το ξεθωριασμένο γαλάζιο που έκανε η Lauren Conrad στα μαλλιά της. Το συγκεκριμένο χρώμα αποτελεί συνέχεια ενός ανοιχτού ξανθού οπότε και η διαφορά ανάμεσα στα δύο χρώματα που “φιλοξενεί” στα μαλλιά της δεν είναι καθόλου έντονη.

How to
Τα bleached out hair δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Ωστόσο, αν μπήκες στον πειρασμό να το κάνεις καλό θα ήταν να κλείσεις ραντεβού με έναν hair colorist που εμπιστεύεσαι παρά να το δοκιμάσεις μόνη σου σπίτι και να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα. Και μερικά βήματα για να ξέρεις πώς γίνεται η διαδικασία:
1. Ξεχωρίζεις κάποιες τούφες από τα μαλλιά σου και κάνεις ντεκαπάζ στις άκρες τους.
2. Μετά την ντεκαπάζ λούσεις και στεγνώνεις.
3. Απλώνεις την βαφή με χρώμα της επιλογής σου στις άκρες των μαλλιών στις οποίες έχεις κάνει ντεκαπάζ, αφήνοντας ελάχιστα εκατοστά έτσι ώστε να φαίνεται και το ξανοιγμένο από ντεκαπάζ σημείο.
4. Τυλίγεις σε αλουμινόχαρτο και περιμένεις. Λούζεις τα μαλλιά σου, στεγνώνεις και το look είναι έτοιμο!

Είμαι σε σκέψεις να το κάνω…
Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα αλλά φοβάσαι την απόλυση αν εμφανιστείς έτσι στη δουλειά σου, αρκεί να σου πω ότι μπορείς να κρύψεις τις άκρες πιάνοντας τα μαλλιά σου σε σινιόν. Επιπλέον, μιλάμε μόνο για τις άκρες των μαλλιών σου. Αν το δοκιμάσεις και το βαρεθείς ή δεν σου αρέσει, απλώς κουρεύεις τις άκρες.

Προσοχή!
Το αποτέλεσμα κοκαλεύει πολύ τα ξανθά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Αν είσαι καστανή η μαυρομάλλα ούτε που να το σκέφτεσαι!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο hair trend; Αν μη τι άλλο είναι διαφορετικό. Δεν συμφωνείς; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More