Gradation nails! Η νέα τάση στα νύχια που θέλουμε εδώ και τώρα!

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από την μέρα που παίξαμε το παιχνίδι “ψήφισε το αγαπημένο σου nail trend για τον Χειμώνα” (αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ρίξε εδώ μια ματιά). Αλλά η μόδα είναι σαν το φως: αφενός γιατί τρέχει με την ίδια ταχύτητα, αφετέρου γιατί την στιγμή που έχεις στερέψει από ιδέες ή θέλεις κάτι να σε φτιάξει έρχεται να σε φωτίσει με μια νέα άφιξη.

Όπως για παράδειγμα αυτά τα νύχια. Μόλις τα εντόπισα στο Fashion Week της Νέας Υόρκης και τον οίκο Jen Kao και νομίζω ότι θα γίνει και δικό σου αγαπημένο nail trend!

Τα νύχια είναι δημιούργημα της Wanda Ruiz (γνωστή nail artist) και έγιναν με προϊόντα CND. Πώς; Αυτό που μας προτείνει ακούγεται εύκολο αλλά νομίζω ότι χρειάζεται πολύ practice για να το πετύχεις (θα το δοκιμάσω ξανά και ξανά απόψε!). Βάψε τα νύχια σου με την απόχρωση Inkwell από CND κι έπειτα τοποθέτησε στις άκρες τις αποχρώσεις Midnight Sapphire, Anchor Blue, Rouge Red ή Green Scene. Το μυστικό, όμως είναι: άπλωσε ένα στρώμα του top coat Air Dry της CND ή οποιουδήποτε άλλου top coat έχεις στο ντουλάπι σου προτού προλάβει το βερνίκι να στεγνώσει!

Λοιπόν, ποια από εσάς θα το δοκιμάσει;

Read More

And More