Τα 7 πιο καυτά beauty trends που θα “παίξουν” το 2012! Ανυπομονούμε!

Δεν ξέρω τι πρόκειται να φέρει το 2012 (αν και έχω φροντίσει να κάνω τις ευχές μου. Και πιστεύω. Και γι’ αυτό θα πιάσουν!). Όμως, υπάρχει μια μαγική σφαίρα που προβλέπει το μέλλον. Το μέλλον της ομορφιάς. Τι θα έλεγες, λοιπόν, μέσα σε όλα αυτά τα “άγνωστα” που θα συμβούν να ξέρεις τουλάχιστον ότι ποντάρεις σωστά στην ομορφιά σου; Αυτή η μαγική σφαίρα τα ξέρει όλα! Και το καλύτερο; Οι… beauty προβλέψεις της θα σου φτιάξουν την διάθεση. Έτσι, για να διαπιστώσεις ότι υπάρχει πολύ ομορφιά εκεί έξω και μπόλικο χρώμα. Ξεκινάμε!

Το 2012 ανυπομονούμε να δούμε…

Flashy χρώματα στα χείλη

Το 2012 (τουλάχιστον για την Άνοιξη. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα ακόμα για τον επόμενο Χειμώνα) θέλει έντονο χρώμα στα χείλη. Μετά από κάποιους μήνες όπου τα burgundy red και τα καθαρά κόκκινα χείλη είχαν την τιμητική τους, τα πιο girly και flashy χρώματα επιστρέφουν. Και δεν θέλουν να τα σετάρεις με οτιδήποτε άλλο από πολύ μάσκαρα και νύχια που κάνουν αντίθεση!

Ανατρεπτικά νύχια

Τα παστέλ χρώματα στα νύχια επιστρέφουν. Φυστικί, ροζ που θυμίζουν κουφέτο, ροδακινί και λιλά είναι πρώτα στη λίστα των προτιμήσεων μας. Μην διστάσεις να τα συνδυάσεις με πιο “σκληρά” χρώματα στα χείλη. Στον Dior είδαμε καθαρό κόκκινο κραγιόν με φυστικί. Και το λατρέψαμε. Προτείνω να μην περιμένεις την Άνοιξη για να περάσεις από την θεωρία στην πράξη. Φροντίζουμε από τώρα να έχεις την γνώση.

Sexy λάμψεις

Μα πόσο υπέροχο μπορεί να δείχνει ένα μαυρισμένο πρόσωπο με λάμψεις; Πρόσεξε την λεπτομέρεια που συμβαίνει εδώ (ήτοι Loewe): οι λάμψεις και οι glossy υφές έχουν συγκεντρωθεί όλες στο κέντρο του προσώπου. Shimmering λευκή σκιά στην εσωτερική (και μόνο!) γωνία του προσώπου, πούδρα λάμψης στην κορυφή της μύτης και διαφανές lip gloss στο κέντρο των χειλιών.

Τολμηρά ombre χείλη (αλλά από την ανάποδη!)

Τα ombre lips μας είχαν ήδη συστηθεί από το 2011. Όμως, για το 2012 το concept αλλάζει: το σκούρο χρώμα μπαίνει στο εσωτερικό των χειλιών και το ανοιχτόχρωμο σαν ένα πολύ χοντρό περίγραμμα. Ξέρω ότι σε πρώτη φάση μπορεί και να το θεωρείς πολύ τολμηρό. Όμως, έχουμε τρόπο να το υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας (μόλις σου αποκαλύψαμε ένα από τα πολλά how to που θα σου δείξουμε την χρονιά αυτή).

Ακατάστατα μαλλιά σαν να ξύπνησες μετά από μια τέλεια βραδιά!

Τα ακατάστατα μαλλιά από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην ζωή μας αγαπήθηκαν πολύ. Ίσως, γιατί πρόκειται για ένα πρακτικό trend που κάνει ευκολότερη την ζωή μας: το να ξυπνάμε ξεμαλλιασμένες και να πιάνουμε απλώς ένα χαμηλό σινιόν, χωρίς να βγάζουμε το πιστολάκι από το ντουλάπι του μπάνιου μας, είναι must! Και κανείς δεν πρόκειται να μας κακολογίσει. Αντιθέτως…

Χαριτωμένα κοκαλάκια

Αν ο εαυτός σου είναι περισσότερο cute και λιγότερο rock αυτή η τάση θα σε ανταμείψει. Σημείωσε και κάνε: Με μια χτένα κάνε μια βαθιά χωρίστρα (δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το προφίλ που θέλεις να αναδείξεις) και κάνε ένα sleek χαμηλό σινιόν. Πάνω στην χωρίστρα και αρκετά κοντά στο μέτωπο στερέωσε δύο ίδια τσιμπιδάκια. Υπενθυμίζω και πάλι: υιοθέτησέ το μόνο αν μπορείς να το υποστηρίξεις!

Πέρλες στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα αυτιά. Πέρλες παντού!

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά beauty trends που κάνουν statement την νέα χρόνια (παύλα σεζόν!) είναι αυτό που μας έδειξε ο οίκος Chanel! Πέρλες! Φόρεσέ τις αφειδώς στα μαλλιά σου, σαν σκουλαρίκια κι αν έχεις κάνει piercing αντικατάστησε τα κοινά σου σκουλαρίκια με μικρές περλίτσες. Αυτές, λίγη shimmering σκιά, ένα baby pink ρουζ κι έχεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ!

Ψήφισε την αγαπημένη σου τάση για το 2012!

Read More

And More