Η μπλε μάσκαρα είναι η νέα μαύρη!

Προχθές το βράδυ έγινε το American Ballet Theatre’s 75th Anniversary Diamond Jubilee Spring Gala και μπλα, μπλα, μπλα… Ξέρω πως αυτό το Gala που έγινε κάπου στην Αμερική δεν σε αφορά καθόλου! Αλλά ξέρω πως σε αφορά πολύ το μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει η Coco Rocha!

Πιο συγκεκριμένα, το top model και it girl (διπλός τίτλος) είχε δύο σειρές βλεφαρίδες (οι ψεύτικες προφανώς και οι κανονικές της) και την μια από τις δύο τις έβαψε με flashy μπλε μάσκαρα! Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις παρακάτω και που δεν έχεις και πολλά να πεις γιατί σου κόβει την ανάσα!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/20_5/coco-rocha-purple-lashes-double-mascara-w540.jpg

Κι ένα close up…
src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/20_5/coco-blue-lashes-close-w540.jpg

Οk! Ξέρω πως από το παραπάνω make up σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πράξη την διπλή σειρά βλεφαρίδων (η Coco εδώ φυσικά και δεν το έκανε μόνη της!) αλλά σε κάποιες καλοκαιρινές, βραδινές σου εξόδους μπορείς να βάλεις στην άκρη τη μαύρη μάσκαρα και να επενδύσεις σε μια έντονη μπλε γιατί είναι So hot!

Κι ένα tip: για να γράψει πιο έντονα η μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου αποχρωμάτισέ τις προηγουμένως περνώντας από πάνω με ένα πινέλο παιδική πούδρα (aka ταλκ)!

Και για να έχεις ολοκληρωμένο το θέμα, σημείωσε δύο τέτοιες μάσκαρα που μπορείς να βρεις τώρα στην αγορά!
src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/20_5/15602380102-1-700.jpg
Diorshow Iconic Curl απόχρωση Over Blue

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/20_5/s1228055-main-hero-300.jpg

Full Action Extreme Effect Mascara, απόχρωση Blue

Read More

And More