Θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου; Το καστανό είναι το πιο hot χρώμα τώρα! Δες ποιες το έκαναν!

Πέρυσι το κόκκινο ήταν το νέο… ξανθό! Και υπήρξε τόση μανία με αυτό το χρώμα που μέσα σε ελάχιστο χρόνο είδαμε πολλά διάσημα καστανά “κεφάλια” να κοκκινίζουν από υπερηφάνεια για το πόσο ενημερωμένο χρώμα απέκτησαν τα μαλλιά τους (δες εδώ το σχετικό άρθρο).

Όμως, η μόδα και οι τάσεις δεν μας αφήνουν ποτέ να ησυχάσομε. Και μεταξύ μας, δεν το θέλουμε καθόλου (πώς αλλιώς θα δικαιολογήσουμε τη θέση μας οι συντάκτριες ομορφιάς;). Έτσι, φέτος το κόκκινο κάνει πίσω για να δώσει τον θρόνο του στο φετινό it- απόλυτο- καυτό- ενημερωμένο χρώμα: καστανό! Γιατί; Η αρχή για μια ακόμη φορά έγινε στα catwalks ενώ οι αγαπημένες μας celebs ακολούθησαν. Βεβαίως, υπήρχαν κάποιες αμετανόητες καστανές οι οποίες μόλις έφτασε η ώρα να δικαιωθούν. Γιατί όσο κι αν οι άλλες έπιαναν… κόκκινο, εκείνες επέμεναν στο all time classic και αγαπημένο τους καστανό.

Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2011-12: ποιοι οίκοι αποθέωσαν το καστανό!

Τα φετινά catwalks πλημμύρισαν από glossy καστανές αποχρώσεις. Τους πιο χαρακτηριστικούς και ενημερωμένους τόνους όμως τους είδαμε στους οίκους Blumarine, Chloe και Alberta Ferretti. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα σου, τύπωσε αυτές τις photo και πήγαινέ τις στον κομμωτή σου.

Καστανό: ποιες ξένες celebs είναι πιστές και ποιες έκαναν τη μεγάλη αλλαγή

Η classy Kate Middleton αγαπά το καστανό όπως ακριβώς και η Katie Holmes. Όσον αφορά την Kylie Minogue, είναι από τις πρώτες διάσημες που θυσίασαν το ξανθό τους look για χάρη ενός καστανού.

Ελληνίδες που άλλαξαν τα μαλλιά τους

Η Έλλη Κοκκίνου είναι εκείνη που έκανε το ombre trend γνωστό στην Ελλάδα! Σήμερα, σε συμφωνία με εκείνη ο hair stylist Νικόλας Βιλλιώτης αλλάζει τα μαλλιά της για χάρη του καστανού. Ο Νικόλας βρίσκεται επίσης πίσω και από την αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα. Ενώ, τέλος, στις ελληνίδες που σκούρυναν τα μαλλιά τους συγκαταλέγεται και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Read More

And More