Tα Burger του Gordon Ramsay

40 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Fast Food πολλών αστέρων… Ο παρουσιαστής του εφιάλτη, Gordon Ramsay μας δίνει την δική του – απλή φυσικά – εκδοχή για τα πιο ζουμερά και νόστιμα burger που δοκίμσες ποτέ!

Συστατικά

  • 500 γρ, μοσχαρίσιο κιμά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 1/2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
  • Worcestershire Sauce
  • 2 κρόκους αυγών
  • 3 κ.σ. κέτσαπ
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλη ντομάτα σε ροδέλες
  • 3-4 φύλλα μαρούλι
  • 4 ψωμάκια hamburger

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ετοίμασε το grill ή το αντικολλητικό σου τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Η μέτρια φωτιά επιτρέπει το ιδανικό ψήσιμο του burger
  • Ανάμειξε όλα τα υλικα, ζύμωσε και πλάσε τα burger αφράτα και αρκετά παχιά
  • Βάλε τα Βurger στη φωτιά και μην τα πιέζεις με τη σπάτουλα για να μην στεγνώσουν
  • Άφησε 3 λεπτά και γύρισε από την ανάποδη να ψηθούν για ακόμη 3 λεπτά. Ίσως χρειαστεί να τα γυρίσεις αρκετές φορές για να ψηθούν καλά
  • Βάλε στα ψωμάκια, σκέπασε με ντομάτα και μαρούλι και απόλαυσε. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, σύμφωνα με τον Gordon

Tip

Έχει και το τέλειο burger τα μυστικά του... Εμείς τα συγκεντρώσαμε εδώ!

Read More

And More