Δροσερή Πασχαλινή Σαλάτα

10 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια ιδέα για να αξιοποιήσεις τα δεκάδες αυγά από το Πάσχα. Ο Σεφ του Hilton, μοιράζεται με το TLIFE τη δική του σαλάτα με υλικά από το πασχαλινό τραπέζι.

Συστατικά

  • ½ μαρούλι
  • ½ αγγούρι (ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια)
  • 4 ραπανάκια
  • 1 κρεμμυδάκι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 10 ml ξύδι
  • Αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι
  • 4 αυγά βρασμένα
  • Άνηθο για γαρνιτούρα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το μαρούλι με το αγγούρι, τα ραπανάκια και το κρεμμυδάκι
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  • Ρίχνουμε τη σος στην σαλάτα και ανακατεύουμε καλά
  • Βάζουμε τα αυγά, γαρνίρουμε με άνηθο και σερβίρουμε

Tip


Read More

And More