“Εξωτικές” γρανίτες με μάνγκο και καρύδα

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 

Δροσιστικές γρανίτες, ιδανικές για το καλοκαίρι. Θα σου προσφέρουν εξωτική γεύση και λίγες θερμίδες.

Θερμίδες: 68/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 3/4φλ. γάλα καρύδας
  • 1+3/4φλ. ώριμο μάνγκο κομμένο σε κομματάκια
  • 1φλ. κονσερβοποιημένο γάλα καρύδας
  • 1/4φλ. ζάχαρη
  • 2κ. σούπας μέλι

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Λιώσε το μάνγκο στο μπλέντερ με 1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας.
  • Άφησέ το στην άκρη.
  • Σε ένα μεσαίο μπολ συνδύασε το υπόλοιπο γάλα καρύδας, το κονσερβοποιημένο γάλα καρύδας και το μέλι.
  • Χώρισε το μείγμα μάνγκο σε 10 θήκες για γρανιτες.
  • Στη συνέχεια μοίρασε από πάνω το μείγμα γάλακτος καρύδας.
  • Τοποθέτησε τις θήκες στην κατάψυξη και άφησέ τα για 5 έως 6 ώρες.

Read More

And More