Φετουτσίνι με σολομό

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μακαρονάδα με φρέσκο σολομό και φασολάκια

Συστατικά

  • αλάτι
  • 350 gr φετουτσίνι
  • 230 gr φασολάκια κομμένα στα τρία
  • 4 κ. σούπας βούτυρο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 350 gr φιλέτο σολομού
  • πιπέρι
  • 1/4 φλ. άνηθος, μαϊντανός και σχοινόπρασο
  • χυμός από μισό λεμόνι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και διατήρησε ένα φλιτζάνι από το βραστό νερό.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε δύο κουταλιές βούτυρο σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρισε για δύο λεπτά.
  • Πρόσθεσε το σολομό με αλατοπίπερο και ψήσε για τρία λεπτά την κάθε πλευρά.
  • Αφαίρεσε το σολομό από το τηγάνι και πρόσθεσε τα ζυμαρικά και τα φασολάκια με μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και το υπόλοιπο βούτυρο. τα μυρωδικά και το χυμό λεμονιού.
  • Ανακάτεψε καλά τα υλικά και πρόσθεσε περισσότερο νερό αν χρειαστεί, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.
  • Σέρβιρε με το σολομό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More