Gazpacho με καρπούζι

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Κρύα σούπα ντομάτας με καρπούζι και φέτα

Συστατικά

  • 1 μεγάλη ντομάτα πολτοποιημένη
  • 1/2 μικρή καυτερή πιπεριά
  • 2 φλ. καρπούζι σε κυβάκια
  • 1 κ. γλυκού λευκό ξύδι
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας κρεμμύδι πολτοποιημένο
  • 1/2 αγγούρι χωρίς σπόρους ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/4 φλ. τριμμένη φέτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στο μπλέντερ βάλε την ντομάτα, την πιπερίτσα και το μισό καρπούζι και χτήπησέ τα.
  • Όταν λιώσουν τα υλικά, πρόσθεσε το ξύδι και το ελαιόλαδο και συνέχισε το χτύπημα.
  • Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το αγγούρι, τον άνηθο και αλατοπίπερο.
  • Συνέχισε να χτυπάς τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  • Μοίρασε τη σούπα σε μπολ, πασπάλισε με την τριμμένη φέτα και το υπόλοιπο καρπούζι και σέρβιρε.

Read More

And More