Γρανίτες από γιαούρτι και φρούτα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 

Δροσερές και light γρανίτες με πλούσια γεύση που δεν θα επιβαρύνουν τη δίαιτά σου.

Θερμίδες: 51/ μερίδα

Συστατικά

 

  • Για τη ροζ στρώση:
  • 3/4φλ. κόκκινα βατόμουρα
  • 3/4φλ. φράουλες
  • 170γρ. γιαούρτι φράουλας χωρίς λιπαρά
  • 1φλ. θρυμματισμένο πάγο
  • Για τη λευκή στρώση:
  • 400γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
  • 2κ. σούπας ζάχαρη
  • 1φλ. θρυμματισμένο πάγο
  • Για τη μοβ στρώση:
  • 1φλ. blueberries
  • 1/2φλ. blackberries
  • 170γρ. γιαούρτι βατόμουρου χωρίς λιπαρά
  • 1φλ. θρυμματισμένο πάγο

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Σε ένα μπλέντερ χτύπησε τα υλικά για τη ροζ στρώση.
  • Βάλε το μείγμα σε ένα μπολ και κάνε το ίδιο και με τις άλλες στρώσεις.
  • Πάρε 16 θήκες για γρανίτες.
  • Άδειασε την πρώτη στρώση, καλύπτοντας το 1/3 της θήκης.
  • Βάλε τις θήκες στην κατάψυξη.
  • Μετά από μισή ώρα βγάλε τις θήκες από την κατάψυξη και βάλε μέσα τα ξυνάλια.
  • Βάλε τις θήκες στην κατάψυξη για μια ώρα.
  • Βάλε την επόμενη στρώση ( καλύπτοντας το 1/3 της θήκης) και τοποθέτησε τις θήκες για 1 ώρα στην κατάψυξη.
  • Βάλε την επόμενη στρώση και τοποθέτησε τις θήκες για 2 ώρες στην κατάψυξη.
  • Είναι έτοιμες.

Read More

And More