“Γρανίτες” μπανάνας με κάλυψη από λιχουδιές

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Παγωμένες μπανάνες με γιαούρτι και κάλυψη από γκρανόλα, καρύδα και σοκολάτα

Συστατικά

  • μπανάνες
  • γιαούρτι
  • γκρανόλα ή μπισκότα βρώμης τριμμένα
  • chips σοκολάτας
  • τρίμμα ινδικής καρύδας
  • κανέλα ανακατεμένη με ζάχαρη
  • αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
  • ξυλάκια για γλειφιτζούρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα ρηχό πιάτο άπλωσε την γκρανόλα ή τα θρυμματισμένα μπισκότα.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη σοκολάτα με την ινδική καρύδα, την κανέλα και τα αποξηραμένα φρούτα ή ό,τι άλλο επιλέξεις.
  • Ανακάτεψε το μείγμα υλικών με την γκρανόλα ή τα μπισκότα στο ρηχό πιάτο.
  • Κόψε τις μπανάνες στη μέση και βούτηξε κάθε κομμάτι στο γιαούρτι ή άλειψέ τες με ένα πινέλο.
  • Πέρασε κάθε κομμάτι μπανάνας με γιαούρτι από το πιάτο με τα ανάμεικτα υλικά.
  • Τοποθέτησε τις μπανάνες σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, πέρασέ τους τα ξυλάκια για γλειφιτζούρι και βάλ’ τες στην κατάψυξη για τουλάχιστον μισή ώρα.

Read More

And More