Κοτόπουλο με γλάσο σφενδάμου

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστό ψητό κοτόπουλο με σιρόπι σφενδάμου και μουστάρδα στο φούρνο

Συστατικά

  • 1/3 φλ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1/4 φλ. μουστάρδα Dijon
  • 1 κ. σούπας μηλίτης
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 1 kg φιλέτο μπούτι κοτόπουλο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το σιρόπι σφενδάμου, τη μουστάρδα, το μηλίτη, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Βάλε τα φιλέτα κοτόπουλου στο μπολ και ανακάτεψέ τα καλά ώστε να καλυφθούν από τα υπόλοιπα υλικά.
  • Μετάφερε το κοτόπουλο με τη σάλτσα σε ένα ταψί.
  • Ψήσε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστό με ψητά λαχανικά ή πατάτες φούρνου.

Read More

And More