Κοτόπουλο με μοτσαρέλα και pesto

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Κοτόπουλο με μοτσαρέλα και πέστο που γίνεται στη στιγμή και η γεύση του σε απογειώνει!
Θερμίδες: 150

Συστατικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
  • 4 κουταλάκια του γλυκού πέστο βασιλικού
  • 4 κουταλιές της σούπας μοτσαρέλα τριμμένη
  • 3-4 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα προθερμασμένο φούρνο στους 200°C ψήσε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά.
  • Βγάλτο από το φούρνο και άπλωσε 1 κουταλάκι του γλυκού πέστο βασιλικού σε κάθε στήθος κοτόπουλου .
  • Ψήσε (ακάλυπτο) για περίπου 15 λεπτά ακόμα.
  • Αφαίρεσε πάλι το κοτόπουλο από το φούρνο και πρόσθεσε τις φέτες ντομάρας και 1 κουταλιά τυρί μοτσαρέλα σε κάθε στήθος.
  • Ψήσε για ακόμα 5-7 λεπτά (μέχρι να λιώσει το τυρί).

Tip


Read More

And More