Κοτόπουλο με σπαράγγια

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια συνταγή που θα απολαμβάνεις κάθε ώρα της ημέρα, χωρίς να σκέφτεσαι τις θερμίδες και τα λιπαρά. Εύκολη, γρήγορη και δοκιμασμένη!
Θερμίδες: 268/ μερίδα

Συστατικά

  • 450γρ. φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και κόκαλα.
  • 1/4φλ. αλεύρι
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1κ. σούπας βούτυρο
  • 1κ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 2φλ. σπαράγγια
  • 2 λεμόνια κομμένα σε φέτες
  • 2κ. σούπας μέλι
  • Μαϊντανός

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Τοποθέτησε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα ρηχό πιάτο.
  • Πασπάλισε τα φιλέτα.
  • Τοποθέτησε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε το βούτυρο για να λιώσει.
  • Πρόσθεσε το κοτόπουλο και μετά από 5 λεπτά ρίξε το χυμό λεμονιού.
  • Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο μετέφερέ το σε ένα πιάτο.
  • Στο ίδιο τηγάνι σόταρε τα σπαράγγια.
  • Μετά από 3 λεπτά μαγειρέματος τοποθέτησέ τα πάνω στο κοτόπουλο.
  • Έπειτα και στο ίδιο τηγάνι. Πρόσθεσε τις φέτες λεμονιού με το μέλι και σόταρέ τα.
  • Μετά από 30 δευτερόλεπτα ψησίματος ρίξε και αυτά πάνω από το κοτόπουλο και τα σπαράγγια.
  • Χώρισε το γεύμα σε 4 πιάτα και πρόσθεσε το μαϊντανό.

Tip


Read More

And More