Μαριναρισμένο κοτόπουλο με πιπεριές

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

 

Ελαφριά συνταγή με λίγες θερμίδες και τέλεια γεύση.

Θερμίδες: 245/ μερίδα

Συστατικά

 

  • Για τη μαρινάδα:
  • 2κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμός από μισό λεμόνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1κ. γλυκού τσίλι σε σκόνη
  • 1/2κ. γλυκού κύμινο
  • 1κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
  • 1κ. γλυκού αλάτι
  • 2κ. σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • Για το κοτόπουλο:
  • 3 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1/2 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1/2 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε μαζί το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, το κύμινο, την ρίγανη, το αλάτι και το κόλιανδρο.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε μέσα τα κοτόπουλα και τη μαρινάρα.
  • Άφησέ το να μαριναριστεί όλη τη νύχτα.
  • Αφού μαριναριστεί, μοίρασε στο κέντρο τις πιπεριές.
  • Τύλιξε το κοτόπουλο και “σφράγισέ” το με μια οδοντογλυφίδα.
  • Βάλε τα κοτόπουλα σε ένα ταψί και ρίξε από πάνω λίγη από τη μαρινάρα.
  • Ψήσε το κοτόπουλο για 25-30 λεπτά στους 190°C.
  • Μοίρασε από ένα σε κάθε πιάτο.

Read More

And More