Μοσχάρι Bulgogi

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Θα το ετοιμάσει γρήγορα. Μάλιστα όσο ο καιρός παραμένει καλός έιναι μοναδική αφορμή για barbeque πάρτυ με φίλους!

Συστατικά

  • 1/2 κιλό μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 5 κ.σ. σως σόγιας
  • 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 2 κ.σ. σουσάμι
  • 2 κ. σ. σπορέλαιο (κατά προτίμηση σησαμέλαιο)
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε την ζάχαρη με την σος σόγιας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πιπέρι σε ένα μπολ
  • Μέσα στο μείγμα ρίξε τα κομμάτια μοσχάρι και άφησε να μαριναριστεί 2-3 ώρες
  • Ψήσε το κρέας στη σχάρα, ή στο γκριλ της κουζίνας ή ακόμη και χωρίς λάδι σε αντικολλητικό σκεύος
  • Σέρβιρε με ψητά λαχανικά

Tip


Read More

And More