Μους σοκολάτας με κρέμα καρύδας

1 ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον απολαυστικό συνδυασμό από μους σοκολάτας και κρέμα καρύδας;
θερμίδες: 265

Συστατικά

  • 1 συσκευασία κρέμα καρύδας
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
  • Ζάχαρη άχνη ή άλλη γλυκαντική ουσία με γεύση (προαιρετικά)
  • rasberries (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κρέμα καρύδας:
  • Γύρισε ανάποδα το παγωμένο μπουκάλι γάλα καρύδας και άδειασε όλο υγρό μέχρι να μείνει μόνο η κρέμα.
  • Πάρε την κρέμα καρύδας και βάλτην σε ένα μπολ και χτύπησέ την με ένα μίξερ.
  • Πρόσθεσε τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και ανακάτεψε πολύ καλά.
  •  
  • Μους:
  • Αφαίρεσε το 1/4 της κρέμας καρύδας και άφησέ το στην άκρη.
  • Πρόσθεσε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο και συνέχισε να χτυπάς.
  • Πρόσθεσε περισσότερη σκόνη κακάο ή γλυκαντικό αν χρειαστεί.
  • Χώρισε τη μους σοκολάτας σε δύο μικρά φλυτζάνια ή μπολ.
  • Προσθέστε στην κορυφή μια κουταλιά της κρέμας καρύδας που έχεις κρατήσει και γαρνίρισε με rasberries ή ό,τι άλλο θες.

Tip


Read More

And More