Μους σοκολάτας

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια μους σοκολάτας που γίνεται απλά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι νερό και σοκολάτα. Φυσικά καλό είναι να επιλέξεις μαύρη σοκολάτα που είναι και πιο ελαφριά!

Συστατικά

  • 400 γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 200 γρ. νερό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράζουµε το νερό και το ρίχνουµε πάνω από την τεµαχισµένη σοκολάτα. Ανακατεύουµε.
  • Αφήνουµε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (το µίγµα σχεδόν θα πήξει).
  • Μετά χτυπάµε στο µίξερ για 5’ µέχρι να αφρατέψει.
  • Ακολούθως το µοιράζουµε σε ποτήρια και τα βάζουµε στην συντήρηση για 3-4 ώρες.
  • Σέρβιρε δροσερή από το ψυγείο

Tip

Μη βάλεις τη μους στην κατάψυξη γιατί θα χαλάσει η αφράτη απαλή υφή της

Read More

And More