Μπιφτέκι σολομού

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια πρωτότυπη συνταγή για να φτιάξεις τα μπιφτέκια σου με σολομό, που μπορείς να συνοδεύσεις με ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.
Θερμίδες: 267

Συστατικά

  • 2 φλυτζάνια κιμάς από ψημένο σολομό
  • 1/4 φλιτζάνι λιωμένη ψίχα από ψωμί ολικής αλέσεως
  • 2 μεγάλα ασπράδια αυγών
  • 1 κουταλιά της σούπας ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο φρέσκο ​​τζίντζερ
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/2 φλιτζάνι φασολάκια πράσινα
  • Ελαιόλαδο
  • Φέτες λάιμ για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεσαίο μπολ ανακάτεψε το σολομό, την ψίχα, τα ασπράδια αυγών, το τζίντζερ, το κρεμμύδι, το κόλιανδρο και το σκόρδο και τα φασολάκια.
  • Πλάσε 4 περίπου μπιφτέκια μεγάλα.
  • Πρόσθεσέ τα σε ένα πιάτο με λαδόκολλα και βάλτα στο ψυγείο για 15 έως 30 λεπτά.
  • Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Πρόσθεσε τα μπιφτέκια και ψήσε μέχρι να ροδίσουν και οι 2 πλευρές, για 8 λεπτά.
  • Σερβίρονται ζεστά με φέτες λάιμ.

Tip


Read More

And More