Νιόκι με πικάντικη κόκκινη σάλτσα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μια καλοκαιρινή γεύση από Ιταλία.

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο     
  • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο     
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο     
  • 1 πράσινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη     
  • 1 κουταλάκι ξύδι λευκό κρασί     
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη     
  • 3 ντομάτες, ψιλοκομμένες     
  • αλάτι και φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι
  • gnocchi μαγειρεμάν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Για τη σάλτσα arrabbiata, θερμαίνεις το λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζεις απαλά το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτεις το τσίλι, το ξύδι και τη ζάχαρη και ανακατεύεις καλά.     
  • Προσθέτεις τις ψιλοκομμένες ντομάτες και σιγοβράζεις μέχρι να σπάσουν οι ντομάτες και να γίνουν σαν πολτός. Ρίχνεις το αλάτι και το πιπέρι.     
  • Βάζεις τα gnocchi σε ένα μπολ σερβιρίσματος και ψεκάζεις λίγο με λάδι. Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις.     
  • Ρίχνεις τη σάλτσα πάνω από τα gnocchi και σερβίρεις.

Read More

And More