Pasta Primavera

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Φρέσκα λαχανικά, φαρφάλε και αγνά υλικά θα κάνουν τη μακαρονάδα υπέροχη και απολαυστική. Αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, ελαιόλαδο και λίγες θερμίδες είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας!

Θερμίδες 240

Συστατικά

  • 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένσε σε λεπτές λωρίδες
  • 2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 1 κ.σ. μπαχαρικά Italian Herbs
  • 500 γρ. μακαρίνια φαρφάλε
  • 15 ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλιτζάνη τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και άπλωσε τα λαχανικά σου. Αλατοπιπέρωσε, πρόσθεσε τα μπαχαρικά και ράντισε με ελαιόλαδο
  • Βάλε το ταψάκι στο γκριλ του φούρνου να μαλακώσουν τα καρότα και γενικά να πάρουν χρώμα τα λαχανικά. Θα σου πάρει περίπου 20 λεπτά
  • Στο μεταξύ βράσε τα μακαρόνια σου σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Φρόντισε να τα βγάλεις από τη φωτιά όσο κρατάνε ακόμη και είναι αλντέντε
  • Στράγγιξε και κράτησε μαζί με τα μακαρόνια και 1 φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν
  • Ανακάτεψε τα μακαρόνια με τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα ντοματάκια και αρκετό από το νερό των μακαρονιών για να νοτίσει όλο το μπολ
  • Αλατοπιπέρωσε και σέρβιρε με παρμεζάνα

Tip

Μην ρίξεις αλάτι στο νερό πριν αρχίσει να κοχλάζει! Θα καθυστερήσει τον βρασμό...

Read More

And More