Pesto pizza

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δροσερή πίτσα με σάλτσα πέστο και βάση από ινδική πίτα naan

Συστατικά

  • 1 φιλέτο στήθοες κοτόπουλο
  • αλάτι
  • 1/2 φλ. σάλτσα pesto
  • 4 πίτες naan
  • 1/2 φλ. καλαμπόκι
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)
  • 2 φλ. μοτσαρέλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε την γκριλιέρη σε δυνατή φωτιά να κάψει.
  • Κόψε το κοτόπουλο σεσχήμα πεταλούδα, αλάτισέ το καλά και άπλωσε τη μισή pesto σε όλο το φιλέτο.
  • Βάλε το κοτόπουλο να ψηθεί στην γκριλιέρα σκεπασμένο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ψηθεί εντελώς.
  • Μετάφερε το κοτόπουλο σε μια επιφάνεια κοπής και άφησέ το να σταθεί.
  • Μοίρασε την υπόλοιπη σάλτσα pesto στις τέσσερις πίτες naan και πασπάλισε με τη μοτσαρέλα καιτο καλαμπόκι.
  • Κόψε το κοτόπουλο σε κύβους και ρίξε και αυτό πάνω στις πίτσες.
  • Βάλε τις πίτσες να ψηθούν στην γκριλιέρα σκεπασμένες για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθούν οι πίτες.
  • Άφησε να κρυώσουν για τρία λεπτά, κόψε και σέρβιρε.

Read More

And More