Portobello caprese

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με σαλάτα caprese

Συστατικά

  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο + έξτρα για την γκριλιέρα
  • 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο + έξτρα για το σερβίρισμα
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3 μεσαίες ώριμες ντομάτες
  • 230 gr μοτσαρέλα σε κύβους
  • 1/4 φλ. φύλλα βασιλικού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε την γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά και άλειψέ τη με λίγο λάδι.
  • Ρίξε τρεις κουταλιές λάδι στα μανιτάρια και άλειψέ τα καλά με αλατοπίπερο.
  • Τοποθέτησε τα μανιτάρια στην γκριλιέρα και ψήσε για περίπου πέντε λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το υπόλοιπο λάδι με το λιωμένο σκόρδο, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τη μοτσαρέλα και το βασιλικό και αλάτισε τη σαλάτα.
  • Αλατοπιπέρωσε ξανά τα μανιτάρια στο εσωτερικό τους και μοίρασε τη σαλάτα σε κάθε ένα.
  • Ράντισε με ελαιόλαδο και λίγο πιπέρι και σέρβιρε.

Read More

And More