Σαλάτα του Σεφ

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια λαχταριστή σαλάτα που όμως θα σου προσφέρει και πολλά αντιοξειδωτικά, σημαντικά για την υγεία και την γραμμή σου. “Ο συνδυασμός λαχανικών παρέχει υψηλή ποσότητα βιταμίνης C, που ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Ιδανική «πρόταση» γεμάτη από θρεπτικές ιδιότητες!” τονίζει ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης

Μονάδες Orac: 2018

Συστατικά

  • 2 μαρούλια
  • 2 καρότα
  • 2 iceberg
  • 16 τοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό αγγουράκι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 φέτες κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών, κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
  • 4 φέτες φιλέτο βραστής γαλοπούλας με ελαιόλαδο, κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
  • 2 αυγά βρασμένα/σφιχτά, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
  • 1 φλιτζάνι κρουτόν ολικής αλέσεως
  • ΓΙΑ ΤΟ DRESSING: 1 κ.σ. μαγιονέζα Light
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. κέτσαπ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίξε τα λαχανικά σου σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα αγγουράκια και τις τομάτες και ανακάτεψε καλά
  • Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε λεπτές λωρίδες, τη βραστή γαλοπούλα και το τυρί
  • Ανακάτεψε σε ένα μπολάκι τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περίχυσε με το dressing τη σαλάτα
  • Συμπλήρωσε τα αυγά και το κρουτον και σέρβιρε

Tip

Έχουμε το μυστικό για τραγανά και καταπράσινα λαχανικά... Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More