Σκορδαλιά από κουνουπίδι

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια πεντανόστιμη και πολύ light εκδοχή της σκορδαλιάς.

Θερμίδες: 60/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκιές
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1κ. σούπας πολτός σκόρδου
  • 1/3φλ. κεφίρ
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1κ. σούπας μαλακή μαργαρίνη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το σκόρδο και το κουνουπίδι μέχρι να γίνει πολύ μαλακό.
  • Βάλε το κουνουπίδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μίξερ και χτύπησέ τα μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
  • Είναι έτοιμο.
  • Η κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 3/4 του φλιτζανιού.

Read More

And More