Τορτίγια με τοφού και λαχανικά

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Και αυτή την εβδομάδα έχουμε επιλογές και γι’ αυτούς που δεν είναι οπαδοί του κρέατος. Αντικαθιστούμε το κρέας με το τοφού και το συνδυάζουμε με λαχανικά και φυσικά light μαγιονέζα.
Θερμίδες: 296/ μερίδα

Συστατικά

  • 1/2φλ. ξύδι
  • 2 καρότα
  • 1/3φλ. μαγιονέζα light
  • 3κ. γλυκού καυτερή σάλτσα
  • 30γρ. τοφού
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • 1κ. σούπας σουσαμέλαιο
  • 4 τορτίγιες (30 εκ.)
  • 1/2 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε και κόψε τα καρότα και περίχυσέ τα με ξύδι.
  • Σε ένα μπολ άδειασε τη μαγιονέζα και ανακάτεψέ την με ένα σύρμα.
  • Κόψε το τοφού σε κομματάκια, πασπάλισέ το με λίγο αλάτι και σόταρε για 1 λεπτό σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια ένταση.
  • Πρόσθεσε από πάνω το σουσαμέλαιο και μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα.
  • Σε κάθε τορτίγια μοίρασε ομοιόμορφα τα καρότα, τη μαγιονέζα, το σουσαμέλαιο, την καυτερή σάλτσα και το αγγούρι.
  • Σέρβιρε σε κάθε πιάτο από μια τορτίγια.

Tip


Read More

And More