Τραγανή κοτοσαλάτα με ραπανάκι

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δροσερή σαλάτα με τραγανό κοτόπουλο και πικάντικα ραπανάκια

Συστατικά

  • 4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
  • αλάτι
  • 2 κ. γλυκού σπόροι μουστάρδας
  • 1 κ. γλυκού μαραθόσπορος
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 3 μικρά αγγούρια
  • 1 ματσάκι ραπανάκια
  • 1/2 φινόκιο σε λεπτές φέτες
  • 4 κ. σούπας ξύδι
  • 1 χούφτα tortilla chips

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Αλατοπιπέρωσε καλά τα φιλέτα κοτόπουλο και τοποθέτησέ τα στο τηγάνι με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω.
  • Ψήσε για περίπου 20 λεπτά χωρίς να το γυρίσεις, ώστε να γίνει τραγανή η πέτσα.
  • Γύρισέ το και ψήσε για άλλα περίπου πέντε λεπτά, μετάφερέ τα σε ένα πιάτο και άφησέ τα ανενόχλητα για άλλα 10 λεπτά.
  • Κόψε τα ραπανάκια και το φινόκιο σε πολύ λεπτές φέτες, τα κρεμμυδάκια σε μικρά κομμάτια διαγώνια και τα αγγουράκια σε κύβους.
  • Ρϊξε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, αλάτισέ τα καλά και πρόσθεσε το ξύδι.
  • Κόψε τα φιλέτα σε χοντρές λωρίδες και πρόσθεσέ τα στο μπολ με τα λαχανικά.
  • Πρόσθεσε και τα chips τορτίγιας, δοκίμασε αν χρειάζεται αλατοπίπερο και σέρβιρε με έξτρα ξύδι.

Read More

And More