Βούτυρο φράουλας

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Λαχταριστό βούτυρο για το πρωινό ψωμί με άρωμα φράουλας

Συστατικά

  • 230 gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/4 φλ. μέλι
  • 1/4 κ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/2 φλ. ψιλοκομμένες φράουλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε το βούτυρο με το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι στο μπλέντερ για περίππυ μισό λεπτό.
  • Όταν το μείγμα γίνει αφράτο, πρόσθεσε τις φράουλες και συνέχισε να χτυπάς τα υλικά, μέχρι να διαλυθούν τελείως οι φράουλες.
  • Συνέχισε να ανακατεύεις τα υλικά, φροντίζοντας να κατεβάζεις το μείγμα από τα τοιχώματα του μπλέντερ, καθώς προχωράς.
  • Όταν το βούτυτο είναι λείο, άφησέ το για δύο ώρες στο ψυγείο να δέσει και έπειτα σέρβιρε.

Read More

And More