Wrap με ρεβύθια και φέτα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μεσογειακά wrap με δροσερό γιαούρτι και φέτα

Συστατικά

  • 1 κονσέρβα ρεβύθια
  • 1/2 φλ. γιαούρτι
  • 1/4 φέτα τριμμένη
  • 2 κ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 τορτίγιες ολικής άλεσης
  • 1 φλ. baby σπανάκι
  • 1/2 αγγούρι
  • 1 φλ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σούρωσε καλά τα ρεβύθια, βαλ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ και λιωσ’ τα με ένα πιρούνι.
  • Πρόσθεσε το γιαούρτι, τη φέτα, τον άνηθο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
  • Μοίρασε το μείγμα στις στο κέντρο της κάθε τορτίγιας και άπλωσέ το.
  • Τοποθέτησε από πάνω το σπανάκι, το αγγούρι σε μπαστουνάκια και τις πιπεριές σε λωρίδες.
  • Δίπλωσε τις τορτίγιες σε ρολά, κόψε κάθε μία στη μέση και σέρβιρε.

Read More

And More