Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου! Φωτογραφίες

Με τη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, ενός από τα πιο σημαντικά μνημεία των Αθηνών,του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η φωταγώγηση του Ηρωδείου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου και αποτέλεσε μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού.

Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s#TimeToEndBreastCancer.

Η γνωστή εταιρία καλλυντικών φέτος ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και μέσα από στοχευμένες δράσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και μέσα από την πώληση του συλλεκτικού pink ribbon bracelet – θα συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό, έτσι ώστε μαζί να διαδώσουν με ένα διαφορετικό και προσωπικό τρόπο το μήνυμα της πρόληψης.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Η παρουσιάστρια του Alpha, ντυμένη στα ροζ (επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με σκίσιμο μπροστά και το συνδύασε με μπορντό δερμάτινες μπότες), έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, καθώς ήταν όμορφη και λαμπερή, χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες.

Μάλιστα, η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου ντύθηκε μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία με συμβολικό εισιτήριο 10€, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η μουσικός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Πολέμη και οι εξαιρετικά ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, τραγούδησαν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Read More

And More