15 Αυγούστου: Πώς, πού και με ποιους πέρασαν τη μέρα οι celebrities που γιόρταζαν;

15 Αυγούστου και η μισή Ελλάδα γιόρταζε! Μαρίες και Μάριοι, Παναγιώτες και Παναγιώτηδες, οι Δέσποινες, οι Μαριέττες!Είναι ονόματα που στην Ελλάδα τα τιμούμε! Δεν είναι και λίγοι οι celebrities που είχαν λοιπόν την ονομαστική τους γιορτή!

Το TLIFE επικοινώνησε με διάσημες εορταζόμενες και μας περιέγραψαν τα σχέδιά τους γι’αυτή τη μέρα και κάποιοι ενημέρωσαν μέσα απο το twitter τους πώς θα την περάσουν!

Δέσποινα Καμπούρη

Για την Δέσποινα θα είναι τελείως διαφορετική αυτή η γιορτή γιατί λίγες μέρες πριν έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Λογικά θα γιορτάσει το όνομά της οικογενειακά, μαζί με τον σύντροφό της και την μικρούλα της αφού μόλις χθες βγήκε από το νοσοκομείο. Όπως έγραψε και η ίδια μέσα στο twitter της: “Φύγαμε δύο και γυρίσαμε τρεις…Πολλή ευτυχία μέσα σε λίγα τετραγωνικά!”
Επίσης δεν ξέχασε να ευχηθεί τα χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους της μέσα από το twitter της. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: “Χρόνια πολλά σε όλες τις Δέσποινες, Παναγιώτες, Μαρίες, Πάνους και Γιώτες!! Να είμαστε πάντα καλά!”


Παναγιώτα Βλαντή

“Είμαι στο Μεγανήσι και θα φάω απόψε στην ταβέρνα του “Πασά” οικογενειακά, με τον καλό μου και τους φίλους μου!”

Μαρία Μπακοδήμου
“Γύρισα χθες από το Λος Άντζελες και σήμερα που γιορτάζω θα κάνω ένα τραπέζι σπίτι με κάποιους φίλους που είναι ακόμα εδώ.”
Μαρία Ηλιάκη
“Βρίσκομαι στις μικρές Κυκλάδες, στην Ηρακλειά, και περνάω πολύ όμορφα και ήρεμα. Όλη μέρα βρισκόμαστε στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία στο Λιβάδι. Σήμερα που γιορτάζω θα πάω με τον σύντροφό μου το βράδυ στο πανηγύρι του χωριού και μετά θα πάμε να φάμε ψάρια στην φίλη μας την Βούλα. Το νησάκι είναι πολύ όμορφο και ήρεμο και όχι κοσμοπολίτικο.”

Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης

Μπορεί να μην ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά το ζευγάρι σίγουρα θα περάσει την ονομαστική του γιορτή παρέα! Έχει κι αυτό την πλάκα του!

Μαίρη Συνατσάκη

H Mαίρη Συνατσάκη μπορεί να γιορτάζει τον Νοέμβρη όπως έγραψε μέσα από το twitter της, αλλά δεν παύει να δέχεται όλες τις ευχές σήμερα από τους φίλους της! Η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: “Εγώ είμαι του Νοέμβρη…αλλά τα καλοδέχομαι όλα τον 15αύγουστο.. δωράκια and stuff χιχι. Φαιιιιιιιιιιιί!”

Παρόλο που δεν είναι η κανονική μέρα που γιορτάζει, τα δωράκια της τα πήρε!

Δέσποινα Βανδή

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και κάνει διακοπές στην Κεφαλλονιά με την οικογένειά της! Τι καλύτερο από το να γιορτάσει στο νησί με τον Ντέμη, τη Μελίνα και το Γιώργο!

Μαρία Μενούνος

H Mαρία είχε ξεχάσει ότι είχε την γιορτή της σήμερα και ευτυχώς που της το θύμισε η Μαριέττα Χρουσαλά όταν της ευχήθηκε μέσα από το twitter της! Τότε η Μαρία της έγραψε: “Ευχαριστώ Μαριέττα! Είχα ξεχάσει ότι είχα την γιορτή μου σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους!”

Μαριέττα Χρουσαλά

H Mαριέττα Χρουσαλά ευχήθηκε σε όλους που γιορτάχουν σήμερα μέσα από το twitter της: “Χρόνια πολλά σε όλους όσους έχετε την γιορτή σας… Ότι επιθυμείτε και να περνάτε τέλεια!!!

Και εκείνη όμως δεν έμεινε παραπονεμένη γιατί πήρε πολλές ευχές από τους φίλους της και περνάει τέλεια με τον σύζυγό της στην Άνδρο!

Παναγιώτης Πετράκης

Ο Παναγιώτης Πετράκης έλαβε ένα υπέροχο και ξεχωριστό δώρο από τους θαυμαστές του.
Και ποιο ήταν το δώρο; Του έφτιαξαν ένα βιντεάκι με το αγαπημένο του τραγούδι που είναι το “Latest” της Ofra Haza. Εκτός από το τραγούδι μέσα στο βιντεάκι είχαν και φωτογραφίες του, αλλά και τις ευχές τους. Απ’ ότι φαίνεται οι θαυμαστές του τον αγαπάνε πάρα πολύ!

Στη συνέχεια ανέβασαν ακόμη ένα…

Ανάμεσα στους διάσημους εορταζόμενους είναι και ο Μάριος Αθανασίου αλλά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Το TLIFE εύχεται σε όλες και όλους χρόνια πολλά και δημιουργικά!

Read More

And More