Αυτά τα κομμάτια θα έβαζαν οι διάσημες στην ντουλάπα σου για αυτό το καλοκαίρι!

Είμαστε σπίτι και μένουμε σπίτι, για να ξεπεράσουμε την πανδημία που πλήττει όλον τον κόσμο. Έχουμε αρκετό χρόνο για να εργαστούμε, αλλά και να αφιερώσουμε και όσο χρειάζεται στην ψυχαγωγία και την ενημέρωσή μας. Ήδη ο καιρός φτιάχνει σιγά σιγά, μέρα με την μέρα και όσο προχωράνε οι εβδομάδες της καραντίνας, εμείς θα αρχίσουμε να ονειρευόμαστε καλοκαίρι και νέα, ξέγνοιαστη πραγματικότητα που θέλουμε και ευχόμαστε να έρθει γρήγορα.

Μέσα από τη στήλη της μόδας, έχουμε ήδη αναφέρει τις τάσεις για το καλοκαίρι και στα ρούχα και στα αξεσουάρ και πλέον, αφού η καθημερινή μας ζωή έχει αλλάξει και περιλαμβάνει κυρίως  home σύνολα προσπαθούμε μέσα από τα άρθρα μας να σε ενημερώνουμε και να σου φτιάχνουμε και λίγο την διάθεση αφού είμαστε όλοι αρκετά αγχωμένοι με τα νέα δεδομένα.

Σήμερα θα κάνουμε shopping (εικονικό) με τις διάσημες που λατρεύουμε για το στιλ τους. Πώς θα γίνει αυτό; Παρατηρώντας το original lifestyle τους, έκανα μία λίστα με τα κομμάτια που θα σου διάλεγαν και θα τοποθετούσαν στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα όχι μόνο λόγω trend αλλά και επειδή αυτές τα λατρεύουν πέρα από τάσεις.

Βλέπουμε και αποφασίζουμε… Ίσως κάποια κομμάτια τα έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας, ίσως κάποια τα είχαμε ήδη βάλει στην δική μας καλοκαιρινή λίστα μας. Όπως και να έχει είναι μια διασκεδαστική διαδικασία και σίγουρα θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να περάσεις ωραία.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα μας πρότειναν διάσημες celebrities για αυτήν τη νέα σεζόν!

@oliviapalermo

Η Οlivia Palermo θα σου πρότεινε ένα φόρεμα με seventies pritns, μεγάλη τάση σύμφωνα με τον οίκο Celine, και σίγουρα μία πολύ ωραία επιλογή γιατί το φοράς παντού -από το γραφείο σου μέχρι καλεσμένη σε βάφτιση!

@gigihadid

Η Gigi Hadid αγαπάει το ηλιοβασίλεμα και τα ρούχα που έχουν τα χρώματά του. Τα sunset colors αυτή την σεζόν έχουν μεγάλη δύναμη και αν θες μπορείς να βάλεις κάτι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα με αυτές τις αποχρώσεις. Η Gigi φοράει ένα κουστούμι σε πορτοκαλί χρώμα και θα στο πρότεινε ανεπιφύλαχτα!

@haileybieber

Ένα ωραίο λευκό top δεν μένει ποτέ εκτός trends, ειδικά αν έχει off shoulder σχέδιο και συνδυάζεται με τζιν, τότε θα το φορέσεις πολλές πολλές φορές, ακόμη και μετά από αυτό το καλοκαίρι. Η Hailey Βieber το αγαπάει και το προτείνει για summer top of the top.

@kendalljennercloset

Tα mules είναι τόσο sexy που θα τα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι, αν δεν τα έχεις ήδη από το προηγούμενο. Η Kendall Jenner τα φοράει με mini φορέμετα και αν την ρωτήσεις τι θέλει να σου προτείνει για αυτή την σεζόν τότε η απάντηση είναι μία: mules!

@jeannedamas

Για τις Γαλλίδες τα floral δεν έχουν εποχές, παρόλα αυτά το καλοκαίρι τα floral φορέματα και top είναι τα αγαπημένα τους. Η Jeanne Damas φοράει ένα τέτοιο top με το τζιν της και θα το έβαζε σίγουρα στην ντουλάπα σου όχι μόνο για αυτή την σεζόν, αλλά για πάντα.

@bat_gio

Μερικά αξεσουάρ είναι αξεπέραστα και ποτέ δεν φεύγουν από την μόδα. Ακόμη και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν το ψάθινο καπέλο θα είναι must have, και η Giovanna Bataglia το αγαπάει ήδη πολλές σεζόν τώρα. Μία επιλογή που αν δεν έχεις κάνει καιρός να γίνει.

@kimkardashian

Ενα λευκό maxi minimal φόρεμα, πες μου δεν είναι απλά τέλειο; H Kim Κardashian ξέρει ότι το sexy μπορεί να έχει και minimal ύφος, με απλές γραμμές και ήπιες αποχρώσεις, το φόρεμα αυτό είναι η δική της πρόταση για ένα sexy summer look.

@rosiehw

Η Rosie Huntighton αγαπάει τα θηλυκά κομμάτια και σου προτείνει μία λευκή φούστα με minimal γραμμή κάτι που θα συνδυάσεις με πολλά top και σίγουρα θα χαρείς για πολλά καλοκαίρια ακόμη.

@victoriabeckham

Η Victoria Beckham επιλέγει πολύ συχνά παντελόνια με πουκάμισα και αυτά τα δύο κομμάτια θα έβαζε στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα απλά, σε αέρινο ύφος. Ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα αέρινο μεταξωτό πουκάμισο σε λευκό χρώμα είναι η τέλεια επιλογή για τις ζεστές μέρες που θες να παραμείνεις στιλάτη.

 

@alexachung

Η Alexa Chung αγαπούσε τα γιλέκα πολύ καιρό πριν γίνουν τάση. Ειδικά αυτό το καλοκαίρι τα ανδρικά αυτά κομμάτια θα μπουν για τα καλά στην ντουλάπα μας με πολλούς τρόπους. Με παντελόνι ή φούστες θα συνοδεύουν τα καλοκαιρινά μας σύνολα και θα έχουν το ok από το απόλυτο it girl.

@carolinedemaigret

Κάτι ρομαντικό από την Caroline de Maigret και αυτό είναι ένα λευκό top. Θα το φορέσεις με τζιν, με σορτσάκια, με το μαγιό σου, με φούστες, με πάρα πολλά bottom κομμάτια και αυτός είναι ο λόγος που στο προτείνει για αυτή την σεζόν (και όχι μόνο) η Caroline.

 

Read More

And More