BAFTA 2020! Οι glam εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο red carpet

Ο Ιανουάριος ήταν γεμάτος βραβεία, όλα μας πηγαίνουν σιγά σιγά προς την λαμπερή βραδιά των Οscar και όλος ο μήνας ήταν γεμάτος μεγάλες τελετές: με τα Grammy τα Sag Awards τα Critics’ Choice Awards τις Golden Globes και βεβαίως Κυριακή βράδυ στο Λονδίνο τα καθιερωμένα BAFTA Awards!

To Tlife όπως πάντα σου έχει όλο τα ρεπορτάζ με τα outfits των διάσημων καλεσμένων και όλες τις στιλιστικές λεπτομέρειες που θες να ξέρεις.

Πάμε να δούμε τα πιο ωραία look από την χθεσινή λαμπερή βραδιά!

Η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει μία gown του οίκου Alexander McQueen με gold floral details και sheer overlay λεπτομέρεια στο μπούστο συνδυασμένο με sparkling γόβες Jimmy Choo και κοσμήματα Van Cleef & Arpels. Tο ίδιο φόρεμα είχε φορέσει το 2012 σε επίσημη επίσκεψη στην Μαλαισία.

H Renée Zellweger με custom gown του οίκου Prada, σε υπέροχο powder pink χρώμα με off shoulder σχέδιο και χρυσά brecelets, που συνδύασε με ίδιο χρώμα satin γόβες.

H Margot Robbie με black Couture φόρεμα του οίκου Chanel που έχει lace cape effect και open back σχέδιο, επέλεξε minimal μαλλια και μακιγιάζ!

Η Scarlett Johansson με εκθαμβωτική custom gown Versace σε pastel pink χρώμα sequin top με εντυπωσιακό ντεκολτέ και maxi skirt με φτερά.

Maxi πλισέ custom gown του οίκου Dior με τέλειο ντεκολτέ και tiny black ζώνη για την Charlize Theron, που συνδύασε με glam choker στο λαιμό Τiffany & Co.

Η Zoe Kravitz με sequin maxi gown του οίκου Saint Laurent συνδυασμένο με σκουλαρίκια από κοράλλια.

Η Lily Rose Depp αφήνει λίγα στην…φαντασία με το Couture dress όλο δαντέλα του οίκου Chanel και satin peep toes.

Η Rooney Mara με Couture φόρεμα σε μαύρο χρώμα που έχει εντυπωσιακά μανίκια και tulip skirt του οίκου Givenchy και cute bow στο κεφάλι.

Η Emilia Clarke με maxi sequin gown του οίκου Sciaparelli που συνδύασε με σκουλαρίκια σε deep blue χρώμα.

H Olivia Colman με gown του οίκου Alexander McQueen που έχει floral top και sheer μανίκια, συνδυασμένη με λαμπερά σκουλαρίκια.

Η Alice Eve με υπέροχο φόρεμα σε 20s style του οίκου Ralph and Russo που έχει διάφανο embellished top και φούστα με κρόσσια.

H Pixie Lott με λευκό φόρεμα Sandra Mansour που έχει open back σχέδιο και ruffle skirt συνδυασμένο με λουστρίνι πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

H Saoirse Ronan με gown του οίκου Gucci σε μαύρο χρώμα που έχει bustier top και full skirt συνδυασμένη με υπέροχα colored σκουλαρίκια.

H Ella Balinska με floral gown του Gianbattista Valli που είναι mini μπροστά με εντυπωσιακή ουρά και Cartier κοσμήματα.

Η Daisy Ridley με σμαράγδι πλισέ φόρεμα που έχει κάπα και εντυπωσιακό bustier top με net details του οίκου Oscar de la Renta.

H Laura Dern με βελούδινη Couture gown του οίκου Valentino σε φούξια χρώμα με embellished top και maxi γραμμή.

Η Florence Pugh με εντυπωσιακή δημιουργία Dries Van Noten σε φούξια απόχρωση από μεταξωτό ταφτά έκλεψε τις βλέμματα.

Φωτογραφίες Getty Images

 

 

 

 

 

 

Read More

And More